Tankesmedjan Fenix nåddes nyligen av ett oväntat mail från Internetstiftelsen i Sverige, som har ansvar för svenska domännamn. Vi anmodades att identifiera ägarskapet över vårt domännamn tankesmedjanfenix.se, och i annat fall skulle domänen stängas av.

Vi har valt att verka i anonymitet eftersom vi arbetar med frågor som väcker extrema mängder hat och hot. Vi vill kunna veta att de som skriver för oss eller lämnar upplysningar till oss kan känna att de själva och deras nära anhöriga är trygga.

Det innebär att vi har avstått från att svara Internetstiftelsen och istället bytt domännamn till tankesmedjanfenix.org. Fenix verksamhet fortsätter alltså som normalt, med fokus på research och kvalitativ journalistik. För att inte missa några uppdateringar, skriv en rad till hassan.larsson@tankesmedjanfenix.org så lägger vi till dig på vår utskickslista!

Apropå verksamhet så arbetar Fenix intensivt med flera olika parallella projekt just nu, och vi kommer att kunna berätta mer om dem snart, samt komma med flera nya färska avslöjanden om det islamofoba nätverket i Sverige.

Hassan Larsson
Tankesmedjan Fenix

Fenix avslöjar korruptionen och rasismen genom självständig journalistik och research i demokratins och det öppna samhällets tjänst. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och förlitar oss på privata donationer för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet.

Läs mer om hur du kan stödja oss här!

Andra artiklar

Doku på hal is

15 september 2023|

Doku säger sig granska islamism i Sverige, men citerar nu islamistiska [...]